Hirdetés

karpitos.lap.hu / Kárpitos mesterek - Vidék

Kárpitos mesterek - Vidék

Autókárpitozás

Egyéni ötlet alapján elkészítjük, újrakárpitozzuk bútorát Szabolcs Szatmár Bereg megyében. Kanapék, fotelek, autókárpitok, sarokülők, franciaágyak, gyerekágyak, fotelek kárpitozása, készítése. Mindenféle kárpítozott bútor gyártása akár egyedi méret és el

Kunkli Zoltán kárpitos mester honlapja

Nyírbátori kárpitos, restaurátor vagyok. Célom, hogy tökéletes munkát adjak ki kezem alól. Antik, illetve modern bútorok hagyományos kárpitozása, politúrozása, teljeskörű restaurálása. Bútorok fa részeinek javítása, törött részek pótlása. Hagyományos kárpitozás rugó, molinó, afrik, zsákvázson, lószőr felhasználásával. Amit ígérek: Magas minőség, garancia.

Javítás, felújítás

Kovács Miklós kárpitosmester honlapja

A kárpitos szakmában belül is több részlegen igyekszünk helytállni ,így például a -hagyományos kárpitozású bútor javítás,áthúzása és gyártás -modern bútor kárpitozása javítása,áthúzása és gyártása -autó kárpitozás -hajó kárpitozás -ponyvák méretre gyártás és javítás A fentieken túl minden egyedi igényeket is kielégítünk tudásunk és tapasztalunk legjavát adva.Kárpitos munkák 40 év tapasztalatával.

Mindannyian szeretjük, ha esztétikus környezet vesz minket körül, legyen az akár otthonunk, munkahelyünk, vagy a tágabb környezetünk. Legalább ilyen fontos, hogy az általunk használt tárgyak, kárpitozott bútorok kényelmesek legyenek, hisz ez segít megőrizni jó közérzetünket, egészségünket. Kárpitosként ennek megvalósításában tudok segítségére lenni! Igényesen, garanciával, szállítással ...

Szlama Zoltán kárpitos, Kiskőrös

Autó- hajó- és bútorkárpitozás

Debreczeni László Kárpitos Mester

A cég faipari CNC, asztalos és kárpitosmunkák készítésével foglalkozik. Kanapék, ülőgarnitúrák, autó, hajó, motorülés, quad, orvosi eszközök (orvosi szék, fogászati szék, masszírozó ágy, kozmetikai masszírozó, stb), pult, bárpult, pókerasztal, biliárd asztal kárpitozása. Egyedi bútorok (bőrből, szövetből) igény szerinti kárpitozása, részleges vagy teljes áthúzása, javítása. Székhely: Veszprém.

Köszöntjük üzletünk, Ro-Vi Carpit weboldalán! Elhasznált, kopott, szakadt, vagy megunt bútorát felújítaná? Ingyenes felmérés Tatabánya egész területén Több száz szövetminta közül választhat Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben személyes konzultáció iránt érdeklődik Olvass tovább: http://rovicarpit.webnode.hu/

Egyedi bútorkészítés, asztalos munka, kárpitozás, belsőépítészet

Dén László kárpitos, Zalaegerszeg

Autó és bútor kárpitozás

Bútorok teljes körű javítása, áthúzása, a moderntől a klasszikuson át minden stílusig. A bútorszövetet, textíliát saját otthonában választhatja ki, minden esetben biztosítjuk a szövetmintákat. Amit Önnek nyújtunk: szállítás, felmérés tanácsadás modern és stílbútorok javítása, áthúzása antik bútorok kárpitozása, restaurálása kanapé, heverő, franciaágy kárpitozása fotel, szék és ülőgarnitúrák kár

1938-ban alapított vállalkozásunk fő profilja az antik bútorok felújítása korhű anyagokkal és technikával, valamint egyedi bútorok gyártása.

Bútorok kárpitozása,felújítása,áthúzása.

mesteremberek

Kárpitos garnitúrák, heverők, kanapék, székek javítása, áthúzása.

Pataki Kárpitos Kft., Szekszárd

Pintér És Váradi kárpitos

Vajta Rita kárpitos

Meghatározás:

Minden háztartásban jelen vannak a kárpitos bútorok. Van aki újat vesz, van aki felújíttat, van aki saját igényei szerint készítteti el őket. Ezeknak az embereknek és nemutolsósorban a kárpitosoknak készül ez az oldal, hogy keresésüket, munkájukat megkönnyítsem.

Minden háztartásban jelen vannak a kárpitos bútorok. Van aki újat vesz, van aki felújíttat, van aki saját igényei szerint készítteti el őket. Ezeknak az embereknek és nemutolsósorban a kárpitosoknak készül ez az oldal, hogy keresésüket, munkájukat megkönnyítsem.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kárpitos mesterek - Vidék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés